Helg nu, sweet (Y)

Har fått helg idag, känns AWESOME : D iofs så har jag typ bara varit på skolan 6 timmar hajn veckan ;pPp
Blir mest troligt att dra till Ängeln och käka sallad med Pelle Ponken : ) Sista kvällen vi är i lägenheten, har varit förbannat roligt dock : D Ska kanske köpa nånting till Zandra och Totte för att dom har låtit oss vara här :)

Man längtar som gode myche att skaffa sig en egen lägenhet nu när man varit här, men först måste man ju iaf skaffa sig ett jobb så man får in nå cash ; ] He är bara att se framåt : )


Blir kanske att dra ut i helgen, var ett tag sen ;b

Aloha!

Igår for jag hem en snabbis för att röja i mitt rum som ska göras om snarast möjligt!
Hann vara hemma i nån timme innan jag begav mig mot stan för att träna, träningen var dock inställd så det blev att dra till lägenheten direkt (Y) Satt och spelade ett tag innan Pelle ponken kom hit, vi såg tv och hade det mys.

Idag började jag 11.30 men satt och gjorde åssit i typ 2 timmar -.-
Väntade på Pelle ett tag sedan begav vi oss mot stan : D Pelle var missnöjd för han ville åka bil till stan från backa vilket INTE är långt alls.. ;b Blev att köpa Doritoz på ICA,  NOMNOMNOM : D Pelle har fått mig besatt av dom, hans fel alltihop ;< Drog också en snabbis på Cubus och Gina Tricot, köpte underkläder på Cubus och 2 snygga sommar/fest klänningar på Gina, 100 kronor för båda ; ) AWESOMENESS!

Ska lägga upp nå bilder nu när jag har hämtat kablarna hemma i stockis! : ]
Juste, Marika kommer snart och våldsgästar oss för den här natten. Kommer bli kult : D


NOMNOMNOM : D


Den snyggare klänningen av dom ;] I like it!


The other one!


Pelle flippar körv in the kitchen! ;b


NOMNOMNOM!


Gillar att det ser ut som jag har "jude" näsa typ ;>


Mina nya NIKE skor : D


Salladen jag gjorde igår och Pelles special dressing, mocho najs : D


Fett najs :D


Älskar min slappa outfit ;]]

Today have been a good day.

Vaknade kring 10 av mig själv och jag var t.o.m pigg :o Ganska chockad över händelsen..
Pelle var däremot inte pigg som jag var så jag kände mig för att vara väldigt snäll och steg upp, gick till köket och lagade frukost åt Pelle ponken : ) Blev mackor och Juice, he's favorite! Tror han gillade det : )

Efter vi ätit frukost och duschat så begav vi oss mot gallerian (det enda som har öppet söndagar).
Pelle köpte 2 väldigt snygga t-shirtar, var hans rådgivare eller nå ; ] Men dom var riktigt heta : D
Sen gick jag och sökte efter en t-shirt eftersom jag it har någon t-shirt utan bara 100 linnen typ : <
Pelle sa att jag inte borde köpa ett svart så han gav mig en brun aktig sak vilket jag vart tveksam om eftersom min mamma har försökt få mig att ha brunt med jag gillar INTE den färgen ;o
Men tydligen så är Pelle väldigt bra på att välja ut kläder till mig och den var faktiskt gode najs  = D
Så jag köpte den! När vi gjort det så kom jag på att jag behöver ett par nya stövlar för mina har gått sönder 3 ggr med dragkedjan och sen har dom börja se slitna ut så vi gick till Euro sko utan resultat sedan gick vi till Scorett.
Hittade inga stövlar men dock några riktigt snygga NIKE skor, ganska lika Pelles ;> Dom hade kostat 800 kronor men det var halva priset så inget snack om saken  ;]] Så nu är det färdi shoppat för några dagar! ;b

När vi kom hem så började vi med maten. Pelle är värsta handyman och diskade + fixade en jätte god dressing som han gjorde själv : D NOMNOM! Jag gjorde en "blandsallad" som var helt ok :) Blev att vi bokade BIO biljetter till Love & other drugs, den verkar bra! : ] Min dag kan nog inte bli mycket bättre, skulle lätt kunna bo såhär resten av mitt liv. Riktigt underbart : )