Kitchen!

Efter mycket myyycket tjorv så har vi ju våran nya matgrupp och det blev så jäkla snyggt!! 
 
Vissa älskar ju vintage, andra furu/ek/björk men jag älskar svart och vitt!
Tycker det är så himlans stilrent, sen kan man ju ha någon grej i en annan färg eller i något träslag för att få det att kännas lite mera mysigt :) 
 
Nu väntar vi bara på soffan som kommer på Måndag sen är lägenheten complete! Ska rensa bort julen (förutom julgranen) på söndag eller Måndag sen kan jag lägga upp bilder på hur resten av lägenheten ser ut! :)
 
 

Busy day!

Det har varit fullt upp i stort sett hela dagen för mig! 
 
Steg upp strax efter 11.00, tog en dusch sen fixade jag ägg och bacon till frukost.
Drog till syrran strax före 13.00 för att få våra stolar men då hade Postnord redan varit förbi men stolarna stod då på bron hos syrran så det var ju lugnt! Packade in stolarna i bilen sen fick vi köra 2 vändor då alla 3 paket inte rymdes. Vi har varit förbi Rawi för att säga upp våran garageplats, sedan förbi Sushibaren och beställa sushi sen till Willys för att handla och sist till Intersport för att köpa nya promenadskor (VÄLDIGT NÖJD) :D
 
Sen hem och packa upp stolarna, sen montera upp alla 6 stolar. Var ju en himlans massa skräp så då var vi och slängde alla kartonger, sen äta middag för att sedan tvätta i 3h och tillslut har jag gjort ischoklad på 70% marabou :) 
 
NU tänker jag gå och sova... helt slut!
 
Blir att inviga dessa imorgon med en powerwalk med syrran :D
 
Till vänster är det mintchoklad och till höger är det apelsin! :)