Doing better!

Gillar att Pelle sa igår "imorgon ska vi upp tidigt, ställer larmet på 10.30, sen kan vi fara på stan så att du får köpa julklappar". Jag visste direkt att ingen av oss skulle orka stiga upp den tiden och rätt hade jag minsann! ;b Blev kring 13.00 snåret men vi for iväg till stan iaf! :) Köpte en julklapp till syster min och klippte mig på Paus eller Puls, har svårt att skilja på dom namnen ;s Vart himlans bra tyckte jag :) Fick en ny hårfärg på köpet, iofs är det som ett färgschampo som du sätter i håret beroende på vilket hårfärg du vill ha och min "lila" är ju inte alls lila lärge utan mer kostig brun men tack vare detta har jag nu lila underhår! Vart jätte sugen på att köpa en men kom då på att det skulle ju vara skitbra att önska sig i julklapp nu när jag knappt har några saker uppskrivna :)

Orkar dock inte ta en bild på mig själv med ny håret nu utan tar det i ett annat inlägg.
Ser också att jag skriver ett inlägg som inte är jätte sent heller! Duktig jag är =)

Förvirrande väder ;o

Idag när jag for på jobbet kring 15.00 så var det -4 och snö, nu när jag for hem från jobbet var det 4,5 + grader och inge snö. Vad händer egentligen? ;o Känns ju lite konstigt att ha på sig en massa kläder när man far till jobbet och svettas när man far hem från jobbet p.ga kläderna x'D

Nåväl, Pelle och jag har pratat ihop med varandra och vi har kommit fram att vi ska göra andra saker än att sitta och spela dator 24/7. Nu ska vi äta sen ska vi ut på en promenad i detta skönväder :) Känns som det blir bra nu!

Sena inlägg

Återligen lyckas jag skriva ett inlägg sent på natten, förstår inte att jag alltid lyckas!
Händer som inget nytt i vardagen förutom dagarna jag jobbar ;>
Detta är vad som händer i stort sett varje dag..

Stiger upp kring 12.00 och äter frukost.
Spelar WoW med Pelle tills middagen.
Spelar ett tag till efter middagen.
Sen där kring 22.00 brukar det antagligen bli att se film eller fortsätta spela till sent på natten.

Måste säga att jag är faktiskt gode less detta spel, jag vill he mig ut och gå promenader, gå på stan eller bara typ spela familjespel så länge det inte är att sitta framför datorn i säkert minst 5 h per dag ;s Men vill ju ha med mig Pelle ifall jag är ute och går, inte för att jag är rädd för att gå ensam men det är ju mysigare att ha sällskap och sen går Pelle som jag sagt förr gode snabbt med sina långa ben vilket är bra för jag skulle bara gå söligt ifall jag gick själv. Nä, det känns som onödigt bara att sitta och spela dag in och dag ut.

Ska iaf jobba imorgon 15.30 - 22.00. Känns bra att få komma bort från allt spelandes och tjäna lite pengar :)