Aj aj.

Vet inte vad som hänt men högersida av min nacke, höger sida av min axel och höger sida av mitt skulderblad har ont! Börjar lite igår men är ju så mycket värre idag, kände inte av något förens jag kom hem och kunde slappna av från denna hektiska dag. Jonas har smörjt in mig med Voltaren för 2 h sen så hoppas verkligen det börjar hjälpa snart, bara sätta upp håret i en snodd och ta av sig en t-shirt var inte utan besvär :/ 
 
Känner att nacken är värst, kan inte vrida huvudet mycket åt vänster för då stretar det emot och gör gode så ont.
Hoppas att det har gett med sig till imorgon då jag ska jobba, skulle vara sjukt tråkigt att få problem med nacke och rygg när man ändå är ungdom :> nä, nu ska jag tänka positivt och ta och lägga mig (Y)

Late night walk

Har varit ute på en promenad i höstmörkret, har börjat promenera minst 30 minuter i stort sett varje dag i ca 2-3 veckor! Känns bra i kroppen och jag vet inte varför men jag älskar att gå när mörkret har lagt sig, tror det är för att det är minst folk ute då och luften är enligt mig som bäst då! Sen är det ju mycket pga pokémon Go som jag har börjat promenera så dom ska ha creeds för det! ;]
 
Igår blev det dubbla promenader då jag först gick en långpromenad med Lisa sen direkt efter det gick jag en kortare promenad med Felicia (Y) All motion är ju bra motion!
 
 
 
 

Då var det Måndag igen!

Kändes som att helgen gick alldeles för snabbt, är ju inte alltid jag och Jonas är ledig samtidigt då jag jobbar 4 skift och Jonas 5 skift men nu var det bra tajming! :) Har då varit en riktigt bra helg och vi har hunnit göra mycket!
 
Annars så ska jag strax bege mig till jobbet, ska också ringa några hyresvärdar som vanligt då vi inte har hittat någon lägenhet ännu! Fick däremot veta imorse att jag var på 1:a plats på en lägenhet i stan då 5 andra tackat nej eller inte svarat så blir väl att fara och kika på den senare i veckan! :)