Helgen!

Fredag - Jag, Jonas, Petra och Alexander for till Stryxtjärn för att fira midsommar med mina föräldrar på deras stuga :) Vi spelade kubb och trädgårdsyatzy samt åt en riktigt god middag (Y) Vart faktiskt gode bra väder måste jag säga, är ju nästan alltid vindstilla på stugan då det är mycket skog runt omkring :) 
 
Lördag - Jag, Jonas och Emmy for till Pitehavsbad för att hälsa på mina svärföräldrarna på campingen :) Vi blev bjudna på grillat, riktigt gott var det! Lirade minigolf på skeppet, har ju aldrig varit in dit så det var trevligt (Y) Synd att vädret var så kallt annars hade man kanske badat ;b
 
 

Halloj!

Idag har jag och Jonas varit och kollat på en lägenhet på Djupviken!
Den var fräsch med nya tapeter och nytt golv skulle in men däremot så var det ett dagis i samma trapphus så det var ju betydligt mindre lockande :b Så vi tackade nej till den. 
 
Vi har insett att vi är gode less alla fyllemänniskor som samlas på innergården bakom Kalles varenda helg så det är ju inte tyst här förens 04.00 ungefär :| Sen har Pitebo betydligt billigare lägenheter, den vi kollade på idag var ju på 66 kvm och kostade 2000 kronor mindre varje månad så det är ju verkligen inte alls dumt! 
 
Nåväl, vi har sökt på 2 till så får väl'la se om vi får fara och kika på dom! :) 

Feeling old!

Fick lite ångest idag när jag såg alla studentflak utanför fönstret i trapphuset, bor ju på sundsgatan så är ju svårt att undvika :b Helt jäkla sjukt att det var 6 år sedan man själv tog studenten! Tiden har gått så fruktansvärt snabbt, för mig känns det som typ MAX 4 år sedan men icket det! ;>
 
Kan ju verkligen sakna Strömbacka ibland alltså, samma sak med Sjulnässkolan! Då ville man ju inget annat än ta studenten och få vara "fri" men man var ju gode naiv.. iaf jag! Nä, man ska verkligen ta vara på tiden man har för man får ju aldrig tillbaka den.
 
Balen i 9:an!
 
Studentbalen!