Myter inom träning

Vad är egentligen sant och falsk inom träning? Har kollat upp lite typiska myter som jag tänkte dela med mig till er.
 
Myt:
En kopp kaffe före träning ökar fettförbränningen.
 
Sanningen: Falskt, en kopp gör inte så stor skillnad. Det visar dock i studier att dricker man många koppar så hjälper det fettförbränningen.
 
Myt:
Man ska stretcha före träningen.
 
Sanning: Falskt, Man behöver inte stretcha före träningen däremot kan man stretcha efteråt ifall man tycker det är skönt.
 
Myt:
Dina bröst kan försvinna om du tränar bröstmusklerna i vissa maskiner.
 
Sanning: Falskt, brösten kan bli mindre av träning när mängden underhudsfett minskar. Bröstens naturliga storlek bestäms av generna.
 
Myt:
Träning på morgonen förbränner mer fett än senare på dagen.
 
Sanning: Sant, morgonen är som sagt den bästa tiden på dagen att bränna fett istället för kolhydrater. Det är då din främsta energikälla, glykogenet är på lägst nivåer.
 
Myt:
Ifall man får träningsvärk så är man otränad och man ska inte träna med träningsvärk.
 
Sanning: Falskt, träningsvärk får man ifall man tränar en muskel man är ovan att träna. Träna med träningsvärk kan t.o.m vara extra bra.
 
 
 

Morning!

Kan ju säga att jag har sovit goode skönt inatt alltså, kanske inte så länge men bra!
Vaknade av att byggarbetarna knackade på dörren, dom klev in och "Hallå?" jag bara "Ehh, hej?" jävlat nyvaken ;b
Är faktiskt lite intressant att sitta i andra rummet och lyssna på hur mycket dom hatar att gå i alla trappor.. welcome to my life ;) Tydligen verkar en absolut inte gilla arbetet medans den andra är helt OK med det (Y)
 
Nåväl, ska se lite Desperate Housewives innan träningen :)
 
 

Sweet

Var rädd att jag skulle ha tappat läsare dom dagarna jag inte har kunnat blogga speciellt mycket men tack och lov så finns ni kvar och fortsätter läsa :)  Vet dock inte vilka ni alla är, förutom att jag vet att mina syskon och Anton läser min blogg så vet jag inte vilka ni andra är. Ni får jätte gärna kommentera ifall ni har synpunkter på något blogginlägg eller ifall ni tycker att jag borde skriva om något speciellt :)
 
Ska ta och sova nu så gonatt på er alla randoms!