New home = new stuff!

Bara 1 månad kvar tills vi flyttar från Rosvik till stan! :]
Vi har beställt ny soffa, nytt köksbord sen har vi redan köpt 2 fåtöljer så det kommer bli så jäkla snyggt i den nya lägenheten! :D Har haft så mycket möbler i ek men nu är jag och Jonas lite less så blir mycket svart och vitt, stilrent (Y)
 
soffan som kommer matcha fåtöljerna riktigt bra (Y)
 
dessa är ju så jäkla läckra!
 
Blir mer bilder när allting är på plats, förhoppningsvis får vi kanske flytta in några dagar tidigare om allt går som planerat! :)

Kaos!

Är ett jäkla kaos i lägenheten nu, kartonger överallt, soffan som har bestämt sig för att gå sönder och andra grejer! Ser rent ut sagt förjävligt ut men det är bara att bita ihop 1 månad till :b Börjar ju snart bli Proffs på att flytta, sjätte gången nu men förhoppningsvis blir nästa flytt i ett hus (Y)
 
Packat ihop ungefär 6 kartonger och är det nånting jag lärt mig med att flytta är det att hellre vara ute i för god tid än för sent! Första gången jag flyttade trodde jag att jag skulle fixa det på ca 2 veckor... har aldrig stressat så mycket i mitt liv typ xD Så det gör jag inte om! Städningen tycker jag är värst men så länge jag slipper städa avloppet är jag ändå nöjd (Y)