Våran Göteborgsresa!

Torsdag - Vi kom fram vid hotellet efter 13.00 snåret, godee så trötta eftersom vi steg upp vid 04.30 på morgonen!
Vi tog en powernap innan vi bestämde oss för att äta middag på Hardrock Café :) Var ju där förra året med Petra fast då på nattklubben och det var huur bra som helst där! Middagen var riktigt bra och deras Strawberry daiquiri är verkligen MUMS! Vi tänkte dela på efterrätten som var Oreo Cheescake men när vi insåg hur gigantisk den var så gav vi upp ganska snabbt, matkoma jamen!
 
Maten på Hardrock café
mums
 
 
 
 
Fredag/Lördag - Båda dessa dagar spenderades på Liseberg! Fredagen var vi där i drygt 5h, vi hade expresspass vilket var så himlans skönt med tanke på att vi slapp köa (Y) Var dock inte extremt mycket folk där som det brukar vara! På kvällen åt vi på en resturang nära vårat hotell, Jonas var helt frälst i steken som han fick så man kan som säga att det var en lyckad middag! :) Innan vi gick och la oss fångade vi lite Pokémons (Y)
På Lördagen så gick vi till Liseberg efter lunch och det var då betydligt mer folk denna dag! Vädret var verkligen inte bra, första åkattraktionen jag skulle åka var den nya Aerospin, den är ganska högt upp i luften vilket inte var speciellt trevlig med tanke på att jag är höjdrädd sen spöregnade det / haglade + blåste jamen! Regnade från och till hela den dagen men vi hann då ändå åka lite grejer :> Vann en stor Daim på Chokladhjulet så det var skoj, Jonas vann en Twistpåse (Y) 
 
 
 
 
 

Kommentera här: