London resan!

Torsdag - Vi kom fram till hotellet ganska sent, måste säga att det var inte alls lätt att se vårat hotell från gatan men Taxin hittade tillslut! :) Vi försökte hitta ett ställe att äta middag på men det var mest pubar i vårat kvarter så vi fick fråga efter vägen och efter ett tag hittade vi ett ställe där det var mycket god mat men jäklar vad dyrt! Nåväl, man får unna sig ibland! :b 
 
Fredag - Efter vi hade ätit frukost så begav vi oss till Madame Tussauds, känt för alla vaxdockor! Var verkligen häftigt att gå omkring där med alla realistiska dockorna, vissa bättre än andra men väldigt imponerande! :) Tog väl ca 2h att gå igenom allt, är ju betydligt större inomhus än vad det ser ut från utsidan! Rekommenderar alla att fara dit! Mot kvällen begav vi oss på en promenad länst floden Thomson som ledde oss till Big Ben! Är ganska svårt att förklara hur maffigt Big Ben är, man måste vara där för att förstå! Vi hittade ett ställe att äta middag på sen var det tillbaka till Hotellet för att sova! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördag - Efter vi hade ätit frukost så åkte vi Taxi till London Zoo! Både jag och Jonas har varit på en djurpark i Spanien men jag tyckte nog att denna var bättre! Fanns en hel del djur från olika länder! Blev tyvärr inte så många bilder! Mot kvällen gick vi samma promenad efter floden men nu lirade vi lite Pokémon Go, succé blev det! När vi skulle äta middag så lyckades vi hitta en Jamie Olivers restaurang där det var riktigt bra mat för bra pris! :) Bra avslutning på resan!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: